Despre noi
about-us-pic

Cine suntem?

Cei care ne intalnesc pentru prima oara ii multumim oferindu-ne posibilitatea de a face o prima impresie buna, iarpentru cei care ne cunosc, le multumim pentru increderea lor.

AMG Servnav Invest Ltd este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13 / 1950/2007. A inceput activitatea in conditiile de extindere a pietei. Cand s-a solicitat promptitudine, servicii de buna calitate si un pret atractiv, raspunsul a fost dat de noi.

Ce facem pentru tine?

AMG Servnav Invest Ltd ofera extra cantitate si calitate de profesionalism in furnizarea de asistenta tehnica, de constructii si montaj, cu anumite caracteristici tehnice.

Compania noastra executa:

  • Constructii
  • Asamblari
  • Reparatii si demolarea structurilor metalice de orice fel

Va rugam sa considerati AMG Servnav Invest S.R.L. ca un partener capabil sa asculte si sa propuna solutii care vor satisface toate cerintele dumneavoastra viitoare.

Ne exprimam speranta ca ne veti lua in considerare ca un partener pe termen lung si veti permite sa cream o relatie reciproc avantajoase.

Autorizari

Compania are aprobarile procedurilor de sudare atat electrice si de CO2. Compania are sudori certificati de ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat) si GL.

Echipamente

Masini si echipamente: camioane, macarale, stivuitoare, compresoare, echipament de sablare si vopsire.

Unelte

Masini de CO2 de sudura, aparate de sudura electrice, polizoare fixe si manuale, polizoare pneumatice, drillingmachines, masini ambalat, echipamente de oxid-acetilena, instrumente de masurare, kituri cheie, unelte multiple de mana.

Personal

Compania noastra dispune de urmatorul personal: Inginer responsabil pentru sudura, maistru, sudori, lacatusi, instalati structura de otel, schele, operatorii de macara, signalers Slinger, alpinistii utilitate, sablare si PERSONEL pictura, muncitori necalificati.